NIKAD NISAM LIKOVALA NAD NJIHOVIM PROBLEMIMA... Anabela o AFERI Đoleta Đoganija sa nepoznatom ženom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 10:38

"NIKAD NISAM LIKOVALA NAD NJIHOVIM PROBLEMIMA..." Anabela o AFERI Đoleta Đoganija sa nepoznatom ženom

Kratko i jasno!

Kako domaći mediji prenose, Vesna Đogani je sigurna da joj je Đole Đogani veran i uopšte ne dovodi u pitanje njegovu vernost. Izvor otkriva da je mirna i da veruje mužu.

- Vesna se smeje celom slučaju. Posle dvadeset i kusur godina koliko je u braku, uopšte nema nameru da proverava Đoleta i ne zanimaju je tračevi. Sigurna je u njegovu ljubav i vernost i to je sve što je imala da kaže - objašnjava izvor i dodaje:

- Njih dvoje se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno svemu smeju i jako im je zabavno sve ono što se dešava - zaključio je izvor, a Anabela je bila kratka:

- Nikad nisam likovala nad njihovim problemima kao što su oni nad mojim, ali mogu da kažem da mi ih je žao - kratka je bila Anabela.

Podsećamo, kao boba je odjeknula vest da je Đole Đogani navodno prevario suprugu Vesnu Đogani. Ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je Đoleta kako se navodno ljubi sa nepoznatom ženskom osobom. Juče se povodom ove situacije oglasila Vesna, a šta je poručila možete saznati klikom OVDE.

Đole je priznao da je došlo do poljupca, ali iz zahvalnosti. Šta je još otkrio o ovom skandalu, možete saznati klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.