NIKAD NISAM IMALA OVAKVU VEZU! Iva besna na Filipa, očitala mu lekciju čim se probudio, pa mu rekla OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 13:59

"NIKAD NISAM IMALA OVAKVU VEZU!" Iva besna na Filipa, očitala mu lekciju čim se probudio, pa mu rekla OVO

Prekipelo joj je.

Iva Grgurić očitala je bukvicu  sad već svom bivšem dečku Filipu Đukiću. Ona mu je prvo prebacila to što je noćas preterao sa pićem, a zatim je nastavila da govori o problemima o vezi.

- Ja nikada ovakve probleme nisam imala u svojim vezama, nikada. Ti nećeš da priznaš da nisi u pravu. Ti kažeš tek kad vidiš da si me doveo do nervnog sloma - govorila je vidno iznervirana Iva.

- Neću da se raspravljam sa tobom - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Đukić.

- Ja i ti ne idemo zajedno. Ti si bitanga, ja sam drugačija. Moje veze su bile skroz drugačije. Na početku nam je bila okej veza, kasnije katastrofa - besna je bila Grgurićeva.

- Svađe, zbog čega? Ti si dovodila do tih stvari - rekao je Filip.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.