NIKAD NIJE BILA TRUDNA, KORISTI TUĐE DETE! Raskrinkan zadrugarkin pakleni plan za ulazak u rijaliti - smestila Zoli priču?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 10:04

"NIKAD NIJE BILA TRUDNA, KORISTI TUĐE DETE!" Raskrinkan zadrugarkin pakleni plan za ulazak u rijaliti - smestila Zoli priču?!

Nije štedela bivše cimere!

U domaćim medijima je odjeknula vest kao bomba da se bivša zadrugarka, Kristina Ina Raijzinger, porodila i da je na svet navodno donela dete Lazara Čolića Zole. On je rekao da je spreman da uradi DNK analizu i ukoliko se ispostavi da je dete njegovo, da će preuzeti odgovornost. Ina je javila Zoli da dete nije njegovo i da nema razloga za brigu. Međutim, on je saznao za neke njene prepiske sa njegovim fan grupama u kojima tvrdi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rodila njegovo dete.

Ana Spsojević je ubeđena u to da je Ina sve izmislila kako bi sebi obezbedila ulazak u sedmu sezonu "Zadruge".

- Sve je farsa koju je osmislila bolesnica Ina. Ona nikad nije bila trudna, niti se porodila. Koristiti tuđe dete zarad malo medijske pažnje i želje da bude deo "Zadruge 7", što je nešto najvakrine što je neko uradio u poslednje vreme. Tako kvarno i glupo, da nemam reči. Iskreno, Ina je tako plitka i glupa, jedan obični debil od devojke. Prošli put je ušla u "Zadrugu" tek onako i j*bala se posle dva dana, a sad će, naravno, opet da je pozovu, znajući na šta je spremna - istakla je Ana.

Ana je otkrila i da zna mnogo zadrugarskih tajni, ali da ih još uvek neće izneti.

- Tajni imam koliko hoćete. Neću iznositi ništa dok me neko ne čačne. Što se tiče mog ulaska, neću oktrivati ništa, samo želim da uputim iskrene čestitke Milica i Željku Mitroviću, koji su uspeli da pripreme još bolji kvalitetniji rijaliti. One koje sam gotivila unutra, gotivim i napolju. To su Jovana i Anita Tomić, Rodni, Aleks i Car - rekla je Spasojevićeva za "Republiku".

Ana se osvrnula i na svoj odnos sa Bilalom Brajlovićem nakon raskida sa Majom Marinković.

- Nije mi se javio. Čak je u jednom "lajvu" rekao da mi se javno izvinjava što me je otpratio, a to je morao da uradi zbog Maje, to znam. Naravno, kad je video neke stvari posle, rekao je da će me zapratiti ponovo, da sam ja skroz okej i da sam mu prijatelj. Naš odnos se neće obnoviti, ostao on sa Majom ili ne. Nema potrebe za tim, možemo biti drugari, ali posle svega da uđemo opet u neki odnos, apsolutno me to ne interesuje. Što se njega tiče, gotivim ga i poštujem, ali njih dvoje, kao par, ne bih komentarisala.

Anđelu Đuričić je precrtala iz svog života za sva vremena.

- Nisam se čula sa Anđelom, niti imam potrebe za tim. Ona je mene prodala još u rijalitiju, mene, koja sam bila uz nju kad niko nije, branila je, štitila i čuvala kao malo dete. Ona je to meni vratila kako je vratila, tako da je za mene mrtva. Nisam se srela ni sa Zvezdanom, osim u "lajvu" na TikToku, razmenili smo nekoliko reči, ništa specijalno. Nije mi delovalo kao da je raskid sa Anđelom farsa, kako se pisalo. Anđela je ta koja je umirala za njim, sve živo mu opraštala unutra, tako da ne znam šta se to strašnije od svega što su ljud videli tamo moglo desiti da ona digne ruke od tog odnosa preko noći.

Bivša zadrugarka nije štedela ni Anu Ćurčić.

- Sa Anom se ne čujem, nema potrebe za tim. Za mene je ona bila i ostala običan folirant. Moje mišljenje se neće promeniti. Nakon svega mislim da je ona i Zvezdana varala sa Acom, a ovamo je zbog javnosti kukala, grebala i plakala, imala nervne slomove zbog Slavnića, a onda se brže-bolje pomirila sa bivšim dečkom. Priča kako se ljubav vratila, a Buliću žena kod kuće sedi. Prema mom mišljenju, uradila je isto što i Anđela, u stvari, još gore, jer Anđela nije znala Anu, a Ana i te kako zna verenicu Ace Bulića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.