NIKAD NE BIH POŽELEO TAKVU DEVOJKU...! Oglasila se Franova PORODICA nakon BURNOG RASKIDA zadrugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 21:38

"NIKAD NE BIH POŽELEO TAKVU DEVOJKU...!" Oglasila se Franova PORODICA nakon BURNOG RASKIDA zadrugara

"Uvek je mislio da mu ne treba pomoć...!"

Zadrugar Fran Pujas jedan je od zapaženijih takmičara četvrte sezone "Zadruge", što zbog svog ekscentričnog izgleda, što zbog ljubavne drame sa sada već bivšom devojkom Paulom Hublin.

Fran je tokom svoje potresne ispovesti izneo detalje o teškom i nimalo zavidnom životu koji je vodio, zbog kog je izgubio i narušio kontakt sa mlađim bratom Viktorom i majkom. Sada su se brat Viktor i majka oglasili za domaće medije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi pojasnili njihov odnos:

- Uvek je mislio da mu ne treba pomoć, pa se krenuo udaljavati od nas, a vremenom smo hteli drugačije stvari u životu, pa su nam se putevi razišli - započinje Viktor i dodaje:

- Uprkos svemu tome ga još uvek podržavam i uz njega sam u svakoj odluci koja mu pomaže da postane bolji čovek.

Raskid sa Paulom izazovao je ljubavnu dramu na imanju, tokom koje su iznete šokantne činjenice, a jedna od njih je da je Fran bio nasilan prema njoj, što su oboje priznali.

- Paulu znam, u redu, ali nikada je ne bi poželeo za svoju devojku. Mislim da se nije fer ponela prema njemu i mislim da neke stvari preuveličava, jer da je stvarno sve bilo tako već bi ona odavno prekinula vezu - ističe Franov brat i dodaje kako njihova majka gleda na to:

- Majka, ja i još puno ljudi ga podržavamo, jer je dobra osoba i nadamo se i pomoći ćemo mu da krene na pravi put. Njih dve su se upoznale, a majka ne bi htela komentarisati odnos s Paulom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.