NIKAD JAČI TAKMIČARI U ELITI! Darko otkrio KO će gledaoce prikovati za ekran: Teško mi je da prećutim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 22:06

NIKAD JAČI TAKMIČARI U "ELITI! Darko otkrio KO će gledaoce prikovati za ekran: "Teško mi je da prećutim!"

Voditelj otkrio nove detalje!

Javnost trenutno najviše pažnje usmerava na veliki Pinkov projekat pod nazivom "Elita", koji već mnogo obećava, s obzirom na brojna zvučna imena, koja su već potvrđena za ulazak.

Iako se produkcija trudi da sve organizuje u strogoj tajnosti, kako bi publici priredili spektakl, voditelj Zadruge, Darko Tanasijević, otkrio je šta gledaoce očekuje i šta se sve priprema, a svima je poručio da mogu očekivati nešto neviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do sad.

- Treme već odavno nema, ali je odgovornost najveća do sada i srećan sam što mi je ponovo od strane čelnih ljudi Pinka ukazano poverenje da budem deo voditeljskog tima najvažnijeg, najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg projekta, koji je ujedno i okosnica nove programske šeme Pinka. Posebno sam srećan što sam ove godine blažen među ženama, jedini sam muškarac u voditeljskom timu i nadam se da će Dušica, Ivana, Maša i Ana biti dobre prema meni, jer sam u manjini (smeh). Srećan sam, stvarno, zbog tima u kojem radim, svi smo maksimalno posvećeni pripremama "Elite" koja će biti potpuno drugačija od "Zadruge". Koncept, pravila, izgled grada u kom će živeti takmičari koji će ove godine biti nikad jači, fakultetski obrazovani, znam da će i neki potpuno novi likovi prikovati gledaoce za ekrane. Mnogo toga se menja, uvode se brojne novine i teško mi je prećutim i sakrijem kad god me neko pita za "Elitu", a to je svakodnevno, na svakom koraku! Verujem u nas, verujem u ovaj projekat jer znam šta, koliko i kako radimo i da ćemo oduševiti gledaoce - rekao je Tanasijević za Pink.rs.

S obzirom na grandioznu najavu i sredstva koja su uložena, ne sumnjamo da će tako i biti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.