NIKAD GORA IZDAJA LAŽNE KUME: Kačavenda hoda po dnu! Nakon ovih informacija Anu neće smeti da pogleda u oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 20:19

NIKAD GORA IZDAJA LAŽNE KUME: Kačavenda hoda po dnu! Nakon ovih informacija Anu neće smeti da pogleda u oči

Od omiljene ličnosti "Zadruge 6" do osobe kojoj je i najbolja drugarica okrenula leđa.

Navikli smo iz sezone u sezone da se upoznajemo i sa potkovanim rijaliti igračima i među zvaničnim takmičarima, ali i među onima koji nisu zvanično deo televizijskog šou programa, ali su u medijima toliko prisutni da postaju na neki način deo proširenog rijalitija. Tokom "Zadruge 6" ovu ulogu je preuzela Milena Kačavenda, samoproglašena kuma Ane Ćurčić, koja je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijima bila prisutna više nego većina persona koja su prodefilovala rijalitijem.

Kačavenda se pojavila iznenada u medijskoj sferi, tek nakon što je Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu". Ona je brzo pobrala simpatije publike jer je izgledala kao iskrena prijateljica koja je došla da podržava svoju prijateljicu. Ipak, kontradiktorne izjave, tvrdnje koje se nisu poklapale sa Aninim, ali i njena medijska izloženost, počele su sve više da bune gledaoce, te su počeli i da se okreću i protiv Milena, ali i protiv same Ane. Ipak, najveći je šok doživela sama Ćurčićeva koja je odmah nakon izlaska iz Zadruge čula deo onoga što je Kačavenda pričala, te ostala zatečena i odmah demantovala Milenu. Kako je vreme izmicalo, Ana je sve više saznavala šta je Kačavenda sve radila njoj iza leđa i bez njene dozvole. psole brojnih zavrzlama, ovo prijateljstvo je prekinuto i njih dve su se otpratile sa Instagrama.

Verujemo da ni Kačavenda nije mogla da sluti da će od "kume nacionale" i jedne od omiljenih žena u javnosti da završi na dnu omiljenosti. Ovakvo loše ponašanje prema najboljoj drugarici i izdaja lažnog kumstva nije viđena nikad u istoriji rijalitija na ovim prostorima. 

Portal Srbija Danas vam donosi spisak najstrašnijih nelogičnosti, muljanja i bahatosti Milene Kačavende.

Mnogo se spekulisalo da li su Kačavenda i Ana zaista kume ili nisu. Sada kada je prijateljstvo puklo, Milena je priznala da njih dve uopšte i nisu u duhovnom srodstvu.

Ana je u emisiji "Narod pita" odgovorila na pitanje da li joj je Milena kuma, prvo zanemela,  pa rekla samo: "Hajmo na neku drugu temu". Kačavenda je zato htela javno da joj uzvrati rečima:

- Ona je imala dramsku pauzu od 20 sekundi na to pitanje. Evo, ja kažem, Ana i ja nismo kume, niti smo ikada bile - izjavila je Milena.

Poznato je da su pojedini gledaoci vatreni i strastveni prema svoji zadrugarima, da im kupuju poklone, ali i uplaćuju novce. Međutim, Ana tvrdi da nije dobila ni evra.

- Moram javno da kažem da nisam dobila jedan jedini dinar od fanova, osim od svoje prijateljice. Dobila sam od jedne žene 23 evra za glasanje i 20 i to je sve što mi je prijavljeno od novca da sam dobila. Jedna žena mi je poslala da je Milani poslala 50 evra na kućnu adresu, htela je više, ali je bila obazriva. Nikakav novac nisam dobila, ne želim narod da misli da sam nešto zloupotrebila. Dobila sam jedan poklon od grupe Feniks, koja je nestala, a kontaktirala je sa mojom ćerkom. Priča se o ogromnim parama, količine garderobe i kofere, a ja sam dobila dve kese. Dobila sam medveda za kojeg se pričalo da je Aca poslao, a poslala je žena iz Hjustona - rekla je Ana.

Kuma je vrlo burno reagovala na ovakve tvrdnje i na sumnjičenje da je pokrala novac namenjen za Anu.

- Za novac i za one priče ja prvi put čujem. Ja ne znam ko su ljudi iz grupe "Feniks", niti sam učlanjena iz te grupe. Meni su Aca Bulić i Anina ćerka rekli da su u pitanju prevaranti, te sam sve blokirala jer me takve stvari ne interesuju. Nakon toga nastala je grupa "Lavice", a o Hristini iz Bujanovca, govoriću posebno. Bila je plaćena za to što je radila, a ja to nisam ni znala. Poslednje dve nedelje, ta grupa je radila protiv mene. Osuđivali su me, na primer, zašto sam rekla da Bulić ima suprugu kod kuće, jer to šteti Ani... Na kraju sam bila blokirala i izbačena iz te grupe. U jednom momentu su govorili da mi je loš odabir za haljinu... - nastavljala je Milena.

Ana je u prvom intervjuu koji se dogodio samo nekoliko minuta nakon što je objavljeno da je osvojila drugo mesto, ostala u šoku kada je čula šta je Kačavenda sve pričala. Ona je odmah tada negirala Kačavendine tvrdnje da ju je Zvezdan vezivao za radijator osam sati dok je on ležao na krevetu i pio mleko.

Ćurčićeva je ostala pri svojoj tvrdnji da je zlostavljana bila u braku, ali je istakal da je Milena preterivala i da se mnoge situacije o kojima je Kačavneda pričala, ipak nisu dogodile.

Moram da priznam da sam imala niz kontrakdiktornosti, želim javno to da objasnim, a dodatno ću to pojasniti u "Narod pita". Bila sam, napominjem i kažem, stojim iza toga i tek ću pričati, žrtva nasilja kroz svoj život sa Zvezdanom Slavnićem. Živela sam sa čovekom koji je narcisoidni manipulator sa primesama sociopate. Ne želim nijednog trenutka da osporim mišljenje naroda, neki su me razumeli, neki nisu, a nisu doživeli to što sam ja.

Ana je takođe i demantovala Milenine tvrdnje da su se Aleksandra i Zvezdan znali pre uslaska u rijaliti.

Milena se od samog početka medijima predstavila kao veliki neprijatelj Zvezdana i nikada ga nije štedela. Iznosila je teške optužbe, da treba da završi u zatvoru, pa čak i da ime psihotične elemente u svom  ponašanju.

Međutim sada kada je u svađi sa Anom, ona o Zvezdanu ima samo reči hvale.

- Najviše sam preterala u ratu sa porodicom Slavnić jer sam ih vređala nemilice. Moram danas da priznam da me je Zvezdan Slavnić više ispoštovao nego Ana Ćurčić. Više puta sam navela da mi Zvezdan Slavnić nikada u životu meni nije uputio ružnu reč, niti je u životu meni nešto ružno uradio - rekla je Milena, a zatim dodala:

- Kada su ga pitali: "Ko je ta Milena Kačavenda i zašto vas toliko napada", on je jednu stvar izgovorio, a to je: "Zaista ne znam, ja sam samo bio tu da joj pomognem kada joj je muž bio na koledžu". To je sve što je Zvezdan Slavnić nakon svoje diskvalifikacije do dana današnjeg za mene rekao i na tome moram da mu se zahvalim - rekla je Kačavenda.

Milena Kačavedna isplivala je kao produkt šeste sezone rijalitija "Zadruga" sa jasnom težnjom da bude deo ovog TV formata, ali joj to nije pošlo za rukom. U svom izlaganju, te oglašavanju na društvenim mrežama jasno pokazuje potrebu da bude u centru pažnje. Međutim, postaje jasno da se ova dama prilično zanela, te da su brojne 'istine' i 'principi' kojih se držala samo sredstvo da usmeri pažnju javnosti na sebe.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.