NIKAD EMOTIVNIJA SCENA U ZADRUZI - NJEGOVE REČI ODJEKUJU IMANJEM: Došlo je vreme da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 16:31

NIKAD EMOTIVNIJA SCENA U "ZADRUZI" - NJEGOVE REČI ODJEKUJU IMANJEM: "Došlo je vreme da..."

Ovo svima teško palo!

Rijaliti učesnik, Miljan Vračević na početku "Zadruge" vodio je radio-emisiju "Amnezija", pa su ga Filip Car i Marko Janjušević Janjuš pustili da se odjavi.

- Moj kolega Ša je na svadbenom putovanju, veliko zadovoljstvo mi je bilo da vodim i da nas Osman zameni - počeo je Milja, pa nastavio:

- Hteo bih da vam se zahvalim na ovoj odjavi. Hvala što ste me zvali. Drago mi je što sam sa vama dvojicom spustio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tenzije, prvi sam vas dirao, a ne vi mene. Napravili smo korektan odnos, može da bude početak finog prijateljstva - rekao je Miljan.

- Došlo je vreme da se oprostimo. Pozdrav i hvala svima koji su me podržavali. Hvala na svemu, glasajte - rekao je Janjuš.

- Pridružujem se pozdravima, veliki pozdrav za moju porodicu. Žao mi je što sam bio odsutan od vas i priredio neke stvari koje su vas na momente rastužile i iznervirale. Voleo bih da svi glasate za Aleksandru, mislim da je vredna toga. Meni je to manje bitno, najzadovoljniji bih bio da to bude ona - dodao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.