NIKAD BRUTALNIJA: Marija osula ŽESTOKU PALJBU po Dragani Mitar:  Varala je jednom muža sa dva muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD BRUTALNIJA: Marija osula ŽESTOKU PALJBU po Dragani Mitar: " Varala je jednom muža sa dva muškarca"

Nije je štedela!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" povela se tema da li će Vladimirova majka podržati njegove emocije prema Dragani Mitar, s obzirom na to da je u nesvakidašnjoj životnoj stuaciji, a Marija Kulić izrazila je potrebu da prokomentariše ovu situaciju.

- Kad neko nekoga voli, znam koliko su moja majka i otac bili protiv mog izbora, nisam ih poslušala. Meni je nenormalno da porodica utiče na mišljenje osobe koja ima toliko godina, još je muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju. Ona može da ga pozove i da ga pita: "Kako si?" i to je to. Što se tiče razlike između Mine i Dragane, postoje ogromne razlike. Ona je varala jednom muža sa dva muškarca, sada isto radi. Mačka je naučila na kasapnicu, u ovim godinama niko se ne menja - rekla je Marija.

- Ja joj nikada ne bih priređivao što joj je priređivao muž i nikada me ne bi varala - rekao je Vladimir.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.