NIJEDNA PREVARENA ŽENA U RIJALITIJU, NE TREBA DA ULAZI! Ana je napravila ogromnu grešku Trebalo je da pokupi stvari...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 08:31

"NIJEDNA PREVARENA ŽENA U RIJALITIJU, NE TREBA DA ULAZI!" Ana je napravila ogromnu grešku "Trebalo je da pokupi stvari..."

Osuo paljbu!

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali Miljana Popović i Lepi Mića, potegla se tema čuvene troje Zadruge 6 - Zvezdana SlavnićaAne Ćurčić i Anđele Đuričić.

Lepi Mića komentarisao je prevarene žene u rijalitiju, pa izneo stav da je supruga Marka Janjuševića Janjuša ispala najpametnija.

- Voleo bih da čujem da li je Ana napravila grešku jer nije postupila kao Ivana, supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Ša, pa mu skrenula pažnju na Draganu, pa je otišla kad je bilo sa Tarom. Da li je Ana pogrešila jer nije imala taj razgovor prvo? - pitao je gledalac.

- Teško je porediti, ali slučaji liče jer su ih prevarili javno na televiziji. Svaka prevarena osoba treba da drži do dostojanstva i ponosa i tako dobija simpatije ljudi. Ulazak svake žene prevarene je po meni greška. Janjuševa supruga mi je od svih ispala najveća gospođetina. Ana je trebala da pokupi svoje stvari i ode i da mu objasni sve kad izađe - rekao je Mića.

- Možda žele da se suoče, vrate - rekla je voditeljka.

- Ana je govorila da je ušla da se suoči sa tim uživo i da sa tim dođe do kraja, da zaokruži celu tu priču. Smatram da je opravdano ušla jer su se dogovorili da zaradi za njihove planove, pa je našao novu devojku, a ona je ostala napolju sa problemima. Ona je ušla jer ga je volela - rekla je Miljana.

- Kod njih je prevara nastala u pregršt problema, a Nenad je dao ženi stan, posao - rekao je Mića.

- Mislim da bi manje tenzije bilo da je postupila kao Ivana. Pitao bih Miću, na početku sezone te je Bilal pitao kad ćeš u Sarajevo, da li misliš da je to bila provokacija? - pitao je gledalac.

- Pitano je sa namerom svakako. To što neću tamo to je moja volja i odluka i ja znam zbog čega je. Beograd sam zavoleo svim srcem, tačno sam pola života proveo tamo i pola ovde. Lepo mi je ovde, uživam u Srbiji - rekao je Mića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.