Nije Zola, a nije ni Bebica - Miljana Kulić javno priznala: Najveće razočaranje mi je OVAJ GMAZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 21:58

Nije Zola, a nije ni Bebica - Miljana Kulić javno priznala: "Najveće razočaranje mi je OVAJ GMAZ"

Učesnici "Elite" redovno tokom emisija otkrivaju nove detalje, kako o sebi, tako i o drugima. Ovoga puta je Miljana odlučila da otkrije koliko ju je Mensur razočarao.

Voditeljka Maša Mihailović ušetala je u Belu kuću kako bi održala emisiju.

Jedno od pitanja koje je pročitala bilo je za Aneli Ahmić, a kasnije i za Miljanu Kulić.

- Možeš li konačno uživati u sreći - glasilo je pitanje.

- Mogu, uživamo u ljubavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žao nam je da spavamo. Iskorišćavamo svaki momenat i minutu da pričamo, da se grlimo i tako - rekla je Aneli.

- Miljana, ko se sve zbog višeg cilja druži sa tobom - glasilo je pitanje.

- Sve vidim i sve mi je jasno, kada se smeškaju, sve vidim. Slađa Poršelina. Kada sam ja predstavljala da imam emocije prema blavanu, ona je ustala i rekla: "Meni je donosio kafu i doručak u krevet" i smeška mi se, kada sam se posvađala sa Nenadom, drugi dan je otišla da sedne na njegov kvad. Mislim da je ona moj, Majin i Stanijin fanatik. Najveće razočaranje mi je ovaj gmaz, on je ustao i rekao: "Ostavljam Miljanu i šaljem Zolu, bolji sam sa njom" i ćao, ja sam očekivala da će da kaže šta mu smeta kod mene, a to je Mensur Ajdapašić - rekla je Miljana.

- Ja ne mogu da kažem da nju Zola nije voleo, to je fenomen - rekao je Janjuš.

- On zna da mene Zola koristi, ja znam da je on na mojoj strani. Setite se kada je Terza rekao da mu je Zola odmahnuo rukom kada je bila reč o ljubavi prema meni, već je rekao da je sve to korist - rekla je Miljana.

- Meni on nikada nije rekao da je sa tobom iz koristi, jer kada bi mi on to rekao da je bio sa njom iz koristi, on za mene ne bi bio nikakav čovek - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.