NIJE ŽIVEO SAM: Otkrivamo sa kim je Saša Vidić proveo poslednje dane svog života - U stanu sve stoji netaknuto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 17:55

NIJE ŽIVEO SAM: Otkrivamo sa kim je Saša Vidić proveo poslednje dane svog života - U stanu sve stoji netaknuto!

Potresan prizor na Novom Beogradu.

Modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je 24. aprila u 52. godini u KBC Bežanijska kosa, a vest o njegovoj smrti je šokirala celokupnu domaću javnost.

Od Vidića su se porodica, prijatelji i saradnici danas oprostili na beogradskom Novom groblju, a ekipa portala "Srbija Danas" uputila se u jutarnjim časovima ispred njegovog stana na Novom Beogradu, gde smo zatekli tužan prizor.

Osim što se na stočiću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na terasi mogu videti ostaci hrane i pića, u uglu terase stoji i jastuk za njegovog voljenog psa Matea, koji je dve godine živeo sa njim.

Vidić je imao psa rase Lagoto Romanjolo, a za sada nije poznato ko je preuzeo kucu nakon Sašine iznenadne smrti, ali komšije koje su ga poznavale i viđale u kraju, ističu da je kreator gajio veliku ljubav prema životinjama generalno.

- Zaprepastila sam se kada sam čula, nije mi izgledao kada će da umre, baš sam se potresla. O njemu ima mnogo simpatičnih priča ali nisu za novine, sad se pitam šta će biti sa kucom njegovom Mateom, bili su jako vezani, on mu je baš prijao. Samo čuješ: ‘Mateoo, Mateoo, Mateoo’ i onda odmah znam da su izašli napolje, a pas je mali ima dve godine. Stalno je ovde na klupici sedeo, voleli su ga ljudi, uvek je imao neke zanimljive priče - rekla je radnica u Pet šopu u koji je Vidić dolazio.

- Ja ga znam iz perioda kada nije imao kuče, pa dođe ovde da kupi hranu i daje uličnim psima. Hteo je da kupi Šnaucera psa, ali ga je neko ubedio da uzme Romanjola, ovo je komšijski pet šop, kupovao je ovde stalno. Naglo je propao, nisam u toku sa tim šta je to bilo pre dve godine, kada sam ga videla nisam ga prepoznala, toliko sam se iznenadila i onda se uz Matea baš oporavio. Bio je jako mršav i loše je hodao, često je i Matea puštao da istrči i obiđe parohiju jer nije mogao da šeta. On je nosio jastuče da može da sedne na klupu i uživa. Zaprepastila sam se kada sam videla koliko ima godina, mislila sam da ima više. Otac mu je umro pre godinu dana, a on je planirao da proda ovaj stan i da kupi stan u Zadru, da se vrati u rodni kraj, što si stariji sve te više vuče zavičaj - ispričala je komšinica iz Pet šopa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.