NIJE ZBOG SLOBE! U toku NERVNOG SLOMA, Luna otkrila PRAVI razlog ulaska u Zadrugu 2! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ZBOG SLOBE! U toku NERVNOG SLOMA, Luna otkrila PRAVI razlog ulaska u Zadrugu 2! (VIDEO)

Iskreno do bola!

Luna Đogani je sinoć, kao i više puta do sada, doživela nervni slom, jer ju je Miljana isprovocirala pesmom koju je ona naručila za Slobu Radanovića.

ONA POVLAČI JORGAN, ALI DŽABE: Marko i Dorotea imali se*s - legao preko nje i ... (VIDEO)

Ona je napustila žurku i pored Drveta mudrosti je plakala, rekavši da joj je Radanović uništio život.

- Loše sam, loše. Nisam želela da budem ovde, morala sam nisam imala izbora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer ne bih radila ništa, bila bih bez para, moja porodica bi bila bez para, došla sam da se borim za svoju porodicu, da mogu sve da im priuštim. Ja sam bila bez para, gladovali smo i mi i moja porodica, dok je on (Radanović) zarađivao novac i boleo ga k**ac! J*bem mater svima koji ga podržavate - vikala je Luna, dok ju je Marko Miljković tešio.

Đoganijeva je zapretila da će se svetiti Slobi i da ga mrzi iz dna duše, jer ju je iskoristio da bi postao poznat. Ona je i proklela i dan kad ga je upoznala. Takođe, rekla je i da ona mora da pobedi u finalu "Zadruge", jer to zaslužuje.

Ovaj detalj možete videti na 10:40 minutu snimka:

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.