NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Dara Bubamara u ovoj pozi ZAPALILA Instagram, dovela liniju do savršenstva i zasijala u bikiniju! (FOTO)

Izvor: Svet, 28.Jun.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Dara Bubamara u ovoj pozi ZAPALILA Instagram, dovela liniju do savršenstva i zasijala u bikiniju! (FOTO)

Popularna pevačica Dara Bubamara objavila je bezobraznu fotografiju i zagrmela u minijaturnom bikiniju koji je u prvi plan istakao njeno seksi telo.
Pevačica je u Rovinju gde uživa u sunčanim i vrelim danima, a svoje pratioce na Instagramu Bubamara je počastila jednom seksi fotkom.
Dara je pozirala raširenih nogu, dok sedi na jednoj steni, a u prvom planu su njene bujne grudi koje kipe iz malenog bikinija.
 






>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
View this post on Instagram














 
Uzivanje🌴🌞🌊🕶👙😘😘sunčanje, kupanje😀😀😘😻
A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jun 26, 2019 at 8:59am PDT


Pevačica je poručila da uživa u kupanju isunčanju, a u komentarima dobila je brojne pohvale na račun izgleda.
svetRajko Ristić/Svet
The post NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Dara Bubamara u ovoj pozi ZAPALILA Instagram, dovela liniju do savršenstva i zasijala u bikiniju! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.