NIJE VIŠE SA ZVEZDANOM, SADA JE U NJEGOVOM ZAGRLJAJU - Anđela ne krije osmeh: On je još stariji od Slavnića

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 17:36

NIJE VIŠE SA ZVEZDANOM, SADA JE U NJEGOVOM ZAGRLJAJU - Anđela ne krije osmeh: On je još stariji od Slavnića

Od njega prima najveću podršku.

Anđela Đuričić možda nema najvernijeg dečka (pošto ju je Zvezdan prevario sa Majom Marinković na njene oči), ali sigurno da može da se pohvali najdivnijem svekrom. Ona ovih dana živi kod Moke Slavnića zajedno sa njegovim sinom.

Moka daje sve od sebe da veza između njegovog sina i lepotice iz đenovića uspe i da bude krunisana brakom, suda gde se pojavljivao hvalio ju je na sva usta i smatrao da niko nema tako lepu i dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojku kao njegov sin.

Svi se pitaju da li je ovako prisan odnos pun ljubavi Moka imao i sa bivšom snajkom Anom Ćurčić a ljudi koji su svedočili njihovom donosu, kažu da bivši legendardni košarkaš nije bio toliko pun topline prema Ani kao što je danas prema crnogorskoj sireni.

Novu lavinu komentara izazvala je najnovija Mokina fotografija, na kojom je pozirao samo sa Anđelom, pa napisao kako je ona njegov svet.

- Moja snaha, moj svet - napisao je Moka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVO linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.