Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 13:16

"NIJE U BOLNICI, EVO JE SPAVA" Oglasio se Taki nakon što je Anđela prebila Maju - Samo da mi dete bude dobro!

Ogroman stres je doživeo gledajući scene nasilja nad svojom ćerkom.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su zbog stravičnog i nasilničkog ponašanja koje se jutros dogodilo na imanju u Šimanovcima.

Zvezdan je lomio sve pred sobom i pokušao da nasrne letvom na Pecu i Necu, dok je Anđela fizički nasrnula na Maju Marinković. Uprkos upozorenjima Velikog šefa da je nasilje strogo zabranjeno i da će svi bez milosti biti kažnjeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavni par je prekršio sva pravila i zbog toga hitno izbačen iz Bele kuće.

Majin otac Radomir Marinković Taki se odmah oglasio ovim povodom, ističući da mu je najbitnije da mu je ćerka dobro.

- Izuzetno poštujem odluku Velikog šefa. Više puta su upozoreni da se neće trpeti nasilno ponašanje, ali njima to očigledno nije dovoljno. Prekršili su reč i obećanje produkciji što je sramno. Nije strašno bilo, Maja je dobro. To što se priča da je u bolnici, nije istina, evo je sada spava. Bitno je da nema neke teške povrede i da je dobro. Daće Bog da izdrži još samo malo jer su sada svi krenuli na nju, mnogima smeta. Sama je i na udaru, ali ne sumnjam u svoje dete, još nekoliko dana je ostalo. Odluka za diskvalifikacijom je doneta od strane Velikog šefa i svaka im čast na brzoj reakciji. Meni je važno samo da mi je dete dobro - rekao je Taki za Kurir.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO GDE SU ANĐELA I ZVEZDAN OTIŠLI NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ona odmah uključila telefon i pozvala Moku, on im dao jasne instrukcije

Izvor: Blic, 27.Maj.2023

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja.

Nastavak na Blic...

EVO KAKO JE NASILNICA ANĐELA UNAKAZILA LICE MAJI MARINKOVIĆ: Isplivala fotografija sa povredama, ovako sada starleta izgleda

Izvor: Blic, 27.Maj.2023

Rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.