NIJE STIGAO DA ISPUNI OBEĆANJE, PREMINULA JE - Relja Popović je živeo u nemaštini, a zbog ovoga mu se srce cepa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 09:02

NIJE STIGAO DA ISPUNI OBEĆANJE, PREMINULA JE - Relja Popović je živeo u nemaštini, a zbog ovoga mu se srce cepa

"Bio sam užasno tužan što nemam patike kao neki drugi!"

Reper i pevač Relja Popović retko kada deli svoju intimu u javnosti, a jedom prilikom govorio je o svom detinjstvu i prošlosti koja nije bila ni malo laka.

Naime, Relja nije imao baš sjajno detinjstvo, živeo je u nemaštini, a potom je otkrio da je kao mali obećao majci jednustvar koju nije stigao da ispuni, jer je, nažalost, preminula.

Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" Relja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ogolio dušu i govorio o teškom odrastanju i nemaštini, te otkrio obećanje koje je dao majci, a koje, nažalost, nije stigao da ispuni.

- Kao mali sam mami obećao, pošto sam osećao to siromaštvo i kad me vodi na buvljak da kupimo patike bio sam užasno tužan što nemam patike kao neki drugi, ja sam rekao "Vidi mama, ja ću napraviti novac od kojeg ću kupiti stan sebi i tebi" - priznao je on i dodao:

- Nažalost, nisam dočekao da to mogu da uradim njoj, ali sam našao način da ne uprljam svoju dušu, a da ipak budem finansijski stabilan.

Iako je teško detinjstvo Relje Popovića ostavilo veliki trag u njegovom životu, pevač je uspeo da se izdigne i iz svega izađe kao pobednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.