NIJE SE PRESELILA, SUTRA SE VRAĆA! Majin otac Taki otkrio šok detalje Nije znala ni jaje da isprži

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 18:24

"NIJE SE PRESELILA, SUTRA SE VRAĆA!" Majin otac Taki otkrio šok detalje "Nije znala ni jaje da isprži"

Otkrio koliko je zadovoljan novim zetom Bilalom Brajlovićem.

Otac bivše zadrugarke Maje Marinković,  Radomir Taki Marinković uključio se u emisiju ''premijera - Vikend specdijal'' i tom prilikom govorio je o vezi ćerke sa Bilalom Brajlovićem.

Taki se dotakao i pobednice Aleksandre Nikolić.

- Nije se preselila, ona sutra dolazi za Beograd, bila je nekoliko dana u Sarajevu, pa u Mostaru. Tamo su je lepo prihvatili... Donedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije znala jaje da isprži,a sad zna i pljeskavice - kaže Majin otac i dodaje:

- Maja je ove godine baš bila top, držala je gledanost i pažnju, čak se udala i za Bilala. Pobedila je samu sebe. Maja ima godina, ali treba da sačekamo da vidimo kako će da funcioniše, neka ona uživa u svojoj mladosti - kaže Taki, a kad su ga pitali za mišljenje o pobednici Zadruge 6, Aleksandri Nikolić, poručio je:

- Ko god pobedi, ja čestitam - rekao je Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.