NIJE SE ONA PORODILA, VEĆ NJENA DRUGARICA! Ina raskrinkana: Sve je bila laž da bi UŠLA U ZADRUGU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 10:48

"NIJE SE ONA PORODILA, VEĆ NJENA DRUGARICA!" Ina raskrinkana: Sve je bila laž da bi UŠLA U ZADRUGU?

"Nemoguće je da ona pre mesec dana nije bila trudna, a sada se porodila."

Lazar Čolić Zola sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita" a glavna tema je bio porođaj Kristine Rajzinger, čijoj ćerki je navodno on otac.

Zola je odlučio da radi DNK tekst kako bi proverio da li e zaista on otac deteta, međutim, u medijima je osvanula vest da je Ina sve slagala, te da se njena drugarica zapravo porodila:

Slađana Lazić, Zolina devojka, se oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovim povodom i iznela šok tvrdnje o celokupnoj situaciji.

- Bilo bi to sve super, ali moj komentar je da ona nije ni rodila. Njena drugarica je rodila bebu i ona je to slikala zbog medijske pažnje i pompe, jer je nemoguće da ona pre mesec dana nije bila trudna, a sada se porodila. U finalnoj večeri je imala stomak za treći, četvrti mesec, a ne za deveti. Od finalne večeri je prošlo mesec, mesec i po dana. Ne znam razlog zašto laže, verovatno hoće medijsku pažnju, znam da laže. Da je stvarno tako, naravno da bih prihvatila Zolino dete od bilo koje žene, pošto jedina sam ja ta koja će biti njegova supruga i Slađa Čolić, čuvaćemo ga. Moj komentar je da je sve slagala i da treba da je bude sramota! Sve je izmislila, pouzdani izvori - poručila je Slađa Lazić piše "Pink.rs.

Da podsetimo, Bivša učesnica "Zadruge" i bivša devojka Lazara Čolića Zole, Kristina Ina Rajzinger, se porodila i na svet je donela ćerkicu kojoj je dala ime Kajli.

Da li je zaista slagala zbog medijske pažnje i potencijalnog ulaska u Zadrugu 7, ili ne, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.