NIJE SAMO DRUGARSTVO! Mišel NAHVALIO Minu, otpevao joj PESMU, a njegove reči naišle na APLAUZ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 00:03

"NIJE SAMO DRUGARSTVO!" Mišel NAHVALIO Minu, otpevao joj PESMU, a njegove reči naišle na APLAUZ!

"Ona je jedna prelepa i mlada dama."

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Red je došao i na Mišela Gvozdenovića da nominuje nekog od njih dvoje.

- Da krenemo od Cara, on voli život žene i kafane, mislim da hje bio uvek korektan prema meni, ali je osoba koja voli da podj*bava i takva je osoba, ali sam i ja njega par puta bocnuo i poslednji put me je ispoštovao sa velikim budžetom, ali sve što radi radi protiv sebe! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Treba da spusti loptu sa Aleksandrom. Mislim da ne treba da bude loš prema ženama, kao i za njega i Aleks mislim da ne trebaju to da rade i da se tako ponašaju. Što se tiče Mine, ona je jedna prelepa i mlada dama. Od dobre devojke do one koja zna da te džarne.

- Mislim da ima dobru dušu ali da voli da tera neki inat, ali na kraju je terala samo sebi. Ja sam bacio oko na Minu, ona je stvarno prelepa i sve to što smo počeli, nije samo drugarstvo, a nije ni veza. Puklo je pre nego što je počelo. Bio sam razočaran njenim gestom. Ali mi nije svejedno kada je pogledam, mislim da ćemo nakon svega imati odičan kontakt i komunikaciju. Ja nomunujem Cara - rekao je Mišel.

Nakon izlaganja Mišel je otpevao pesmu Mini i dobio aplauz.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.