NIJE SAMA NAKON RASKIDA - Anđela sa ovim frajerom provodi vreme u Đenovićima: Potvrdila da je sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 15:23

NIJE SAMA NAKON RASKIDA - Anđela sa ovim frajerom provodi vreme u Đenovićima: Potvrdila da je sa njim

Uvek je tu za nju.

Anđela Đuričić, odmara se u porodičnom okruženju u Đenovićima. Ona pokušava da se oporavi od raskida sa Zvezdanom Slavnićem, što joj definitivno nije lako palo, s obzirom da je toliko uložila i žrtvovala kako bi njihova veza uspela.

Oprost preljube, vređanje, fizičko nasilje, ljutnju roditelja, blamiranje - samo su neke činjenice koje je sirena iz Đenovića oprostila Mokinom sinu.

Ipak, sve ljubavi imaju svoje granice. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije poznato još uvek šta je bila kap koja je prelila čašu, te tačno prouzrokovala da njih dvoje raskinu.

Za sada se zna da Anđela nije sama u Đenovićima. A to je sad i potvrdila i preko svog Instagram naloga.

Ona je objavila sliku na kojoj se nalazi njen brat. On je bio njena najveća podrška u životu i, kako se priča, on je direktno posredovao da roditelji oproste ponašanje Đuričićevoj.

Anđela je svakako srećna što ima takvog brata i što je i sada sa njom.

Anđela je imala još jednog brata koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je imao 21 gdoinu. Anđela je tada imala samo 18 godina. Ona je u jednoj emisiji ispričala kako se to zbilo. Naime, sedela je sa svojima u kući jednu noć i sve je bilo okej. U nekom trenutku brat je rekao da ide da se provoza, da sipa gorivo i da se vraća odmah. Onda je pozvonio telefon i javljeno im je da je poginuo na putu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.