NIJE SAM: Evo GDE se Janjuš nalazi JUTRO nakon hitne hospitalizacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 10:24

NIJE SAM: Evo GDE se Janjuš nalazi JUTRO nakon hitne hospitalizacije!

Janjušu je sinoć pozlilo, a produkcija mu je odmah ukazala potrebnu pomoć.

Iza Marka Janjuševića Janjuša je izuzetno stresan period, budući da je pre mesec dana doživeo ogromnu porodičnu tragediju kada je njegov mlađi brat Mihajlo (27) izvršio samoubistvo.

Janjuš je nakon tri nedelje provedene napolju, u rodnom Prijepolju i u Beogradu, odlučio da se vrati u rijaliti, a nedavno je obnovio vezu sa Aneli Ahmić.

Janjušu je sinoć pozlilo, usled povišenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pritiska, pa je hitno hospitalizovan. Lekari su mu odmah ukazali pomoć, pa je Janjušević nešto kasnije vraćen u Belu kuću i ovog jutra se nalazi tamo.

Aneli se veoma zabrinula jer Janjuša dugo nije bilo, da bi joj on po povratku otkrio da je zapravo bio u bolnici!

- Gde si bio? - pitala je Aneli.

- U bolnici, gde ću drugo biti - odgovorio je on.

- Šta je bilo, šta si radio u bolnici? - nastavila je Aneli.

- Bilo mi je loše, imao sam visok pritisak, gde ću drugo nego u bolicu - rekao je Janjuš, a onda su se zajedno uputili u rehab.

Srbija Danas/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.