Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 18:35

NIJE PREBOLEO TEODORU? Anđelo ŠUTNUO Marinkovićevu, pa svima PRIZNAO "SAMO BIH JE J*BAO!" - ŠTA SE DEŠAVA?

Zadrugari u šoku!

Danas je tokom dana Milan Milošević sa zadrugarima nastavio emisiju "Pitanja gledalaca".

Naredno pitanje bilo je upućeno Ivani Marinković, a tiče se situacije sa Anđelom Rankovićem, kada je sinoć odlučila da ipak ne započne vezu sa njim:

- Nije bilo vremena da razgovaramo o tome, najbolje da za sada ostane ovako, pa ćemo možda posle videti - odgovorila je ona.

- Razočarala me je. Kao da sam treći srednje, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi da idem sa Paulom, nemam šta da kažem, niti pričam sa njom - rekao je Anđelo.

- I ja sam joj rekla da je to bilo prebrzo sa njegove strane, ne želim da bude povređena. Nije mi jasna situacija - dodala je Maja.

- Anđelo mi je muški rekao da bi je samo jeb*o, bio je jasan, kao i da sve devojke u rijalitiju gleda tako. Ivani se svideo određeni broj muškaraca ovde, Pop, pa je Mikiju poručila da ode kod Mladena - otkrio je Mića.

- Pričala sam sa Ivanom, Anđelo sinoć nije rekao ništa posebno, ne znam šta je ona tačno očekivala - nadovezala se Matora.

- Ovo što je Mića rekao nije bilo tako grubo, samo sam rekao da ne može da se poredi sa mojom vezom iz prve sezone - rekao je Anđelo.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.