NIJE OVAKO IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE: Tea Tairović pukla preko 16.000 evra i promenila lični opis, svašta operisala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 11:45

NIJE OVAKO IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE: Tea Tairović pukla preko 16.000 evra i promenila lični opis, svašta operisala!

Procurila stara fotografija!

Sve popularnija pevačica Tea Tairović uložila je više od 16.000 evra u fizički izgled, kao i nekoliko desetina hiljada u celokupan imidž, kada je njena muzička karijera u pitanju.

Trenutno jedna od najtraženijih folkerki mlađe generacije nekada je izgledala potpuno drugačije. Kada se prvi put pojavila na sceni "Granda" 2013, imala je svega 17 godina, a nije bila ni nalik ovoj današnjoj Tei.

Prvi veliki hit imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 2017, kada je ukrstila glas s pokojnim Šabanom Šaulićem u pesmi "Otkad tebe znam".

Međutim, četiri godine kasnije, Tea se pojavljuje na sceni sa pesmom "Hajde", potpuno novog izgleda, skoro neprepoznatljiva.

Upravo ove promene, kada je u pitanju fizički izgled, kao i veliki novac uložen u njen muzički identitet, od nekada prosečne pevačice napravile su od nje atraktivnu pojavu, koja pretenduje da postane velika zvezda.

Analizirajući stare snimke i fotografije Tairovićeve s početka karijere i danas, navodno je imala više estetskih zahvata.

Prva korekcija koju je Tea imala je korekcija grudi, koju nije krila. Odmah nakon toga sledi korekcija nosa, koji danas izgleda mnogo lepše nego pređašnji. Ono što je drugačije svakako su i podočnjaci koje je Tea sledeće korigovala.

Nakon toga, usledile su i operacije jagodica, usana i brade, koji su potpuno izmenili njen izgled i učinili da ona prosto zasija.

Poslednji u nizu bili su zubi, koji su sada do te mere blistavi da ima takozvani holivudski osmeh.

- Kako ste vi izgledali kada ste imali 13 godina? Bila sam dete. Ima devet godina otad - bilo je sve što je Tea imala da kaže na konto toga da više ne liči na onu s početka karijere, a sve Teine operacije vrede 16.200 evra:

Grudi 4.000, nos 3.000, usne 500, jagodice 600, brada 600, podočnjaci 600, zubi 6.400, botoks 500.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.