NIJE NI SMELA DA IMA NEKOG! Zlata Petrović otkrila šta misli o Cecinom novom dečku i njihovoj vezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 11:05

"NIJE NI SMELA DA IMA NEKOG!" Zlata Petrović otkrila šta misli o Cecinom novom dečku i njihovoj vezi

"Jadna žena nigde ne može da mrdne, a da je ne prate i ne slikaju."

Javnost je već uveliko upoznata da Ceca Ražnatović ima novog dečka, koji je nekoliko godina mlađi od nje, i da uživaju u ljubavi.

Njena koleginica Zlata Petrović je za medije ispričala šta ona misli o Cecinom novom dečku.

A post shared by Zlata Petrović 👑 (@zlatapetrovic_fan)

- Oduševljena sam! Njoj je uvek bilo najteže. Jadna žena nigde ne može da mrdne, a da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ne prate i ne slikaju. Pa kako da nađe dečka?! Nije ni smela da ima nekog, jer čim izađe iz kuće, neko je slika. Kada sam videla snimak sa dečkom baš sam bila srećna zbog nje. Jer ljubav uvek treba da bude na prvom mestu, ma koliko trajala, makar i jedan dan.

A post shared by Zlata Petrović 👑 (@zlatapetrovic_fan)

- A ti što je osuđuju što je našla devet godina mlađeg neka osude prvo sebe. Pa i ja sam bila udata za Peju koji je mlađi od mene, pa šta, još je u ono vreme to bilo strašno! Pa šta treba Ceca da nađe nekog dedu. Ona je lepa i zrači svojom energijom, naravno da joj treba mlađi dečko. Šta će da radi sa nekim dedom? Podržavam je 100 posto! - ispričala je Zlata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.