NIJE NI MIKI, A NI TOMA! Bivši zadrugar VARAO Nadeždu sa drugom DEVOJKOM, dok je ležao PORED NJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE NI MIKI, A NI TOMA! Bivši zadrugar VARAO Nadeždu sa drugom DEVOJKOM, dok je ležao PORED NJE! (FOTO)

Nema sreće sa muškarcima!

Nadežda Biljić postala je poznata javnosti po svojim propalim vezama sa rijaliti učesnicima, a osim toga što ljubav nije uspela, ona je više od jednog puta bila i fizički povređena.

Malo ko zna da je ona bila u vezi sa rukometašem koji ju je varao dok je ležala pored njega. Dok je bila u jednom muzičkom takmičenju volela je rukometaša, koji je takođe poznat i po svom rijaliti učešću.

- Dušan Zdravković mi je bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momak, koji je išao sa mnom 24 sata na takmičenja "Pinkove zvezde", bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu - rekla je Nadežda Biljić u jednom intervjuu dodajući da se osećala kao da ju je iskoristio.

Dušan Zdravković je, inače, bio takmičar u "Zadruzi" 2017, ali je zbog povrede ubrzo izašao. Tada je imao 24 godine i po profesiji je rukometaš, na poziciji golmana.

Podsetimo, pevačica je bila i u vezi sa Mikijem Đuričićem, sa kojim je pred kamerama imala intimne odnose, a koji ju je pretukao drvenim štakama zbog čega je osuđen na nanogicu. Nakon toga, pretukao ju je Toma Panić, sa kojim je započela romansu u narednoj sezoni "Zadruge".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.