NIJE MU DOBRO! Marko Miljković DONEO VAŽNU ODLUKU, uradiće ovo, a onda... Napušta državu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MU DOBRO! Marko Miljković DONEO VAŽNU ODLUKU, uradiće ovo, a onda... Napušta državu?

Preuzima kontrolu!

Marko Miljković i Luna Đogani su raskinuli pre dve nedelje, a njihovi fanovi još uvek nisu prihvatili činjenicu da je između njih gotovo.

Miljković se danas uključio uživo na Instagramu, a prvo što je rekao je odnosilo se na njihov raskid, da bi mu neko od pratilaca rekao da mora da nasavi dalje i da nema potrebe da se bilo kome pravda.

Zatim se požali na zdravlje, rekao je da ima bronhitis, baš kao i Luna, a zatim je dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rešio da okrene novi list. Naime, Miljković je kako kaže krenuo u teretanu kako bi potrošio nakupljenu energiju.

Nakon toga je najavi i da planira da u januaru otputuje na Jahorinu. Neko od pratilaca mu je sugerisao da je obećao Luni da će je naučiti kako da skija, ali je on to ignorisao.

ZAVRŠNI UDARAC ZA KIJU I SLOBU! Luna ih POKOPALA! Ne bih ni Britni Spirs, a kamoli njih dvoje... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.