NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA! Taki Marinković stigao u Crnu Goru, napravio LOM u Budvi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 17:24

NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA! Taki Marinković stigao u Crnu Goru, napravio LOM u Budvi!

Nema više zezanja!

Bivši zadrugari Maja Marinković i Bilal Brajlović stavili su još jednu tačku na svoju turbulentnu vezu, a starleta sada uživa u Budvi sa Slađom Lazić, sa kojom deli mnogobrojne snimke iz svakodnevnog provoda.

Majin otac, Taki Marinković, poznati ljubitelj provoda i lepih žena, odlučio je da krene za Budvu.

Radomir Marinković - Taki je već stigao kod svoje mezimice, odakle se momentalno oglasio putem društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreža, i već danas uživa sa Majom na plaži.

Maja je zapalila plažu izdanjem u kupaćem kostimu, dok joj je on pravio društvo, a oboje su bili vidno raspoloženi za provod na Crnogorskom primorju.

Taki je nakon toga podelio i snimak iz hotela iznenađen i oduševljem luksuzom oko sebe.

Kako Maja svakodnevno objavljuje fotografije i snimke iz noćnog provoda, verujemo da će joj se i u tome Taki pridružiti, s obzirom da je veoma blizak i sa njenom prijateljicom, Slađom, sa kojom je uslikan u prisnom zagrljaju. Po društvenim mrežama se već govori kako planira da investira u Slađin izgled, a Slađa ume da sklopi lepo i korisno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.