NIJE MOGAO DA SE VRATI ŽENI, PA IZABRAO LJUBAVNICU: Kristijan detaljno analizirao odnos sa Kristinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 07:47

NIJE MOGAO DA SE VRATI ŽENI, PA IZABRAO LJUBAVNICU: Kristijan detaljno analizirao odnos sa Kristinom

Spomenuo i Čorbu!

Sinoć su gosti u emisiji "Narod pita" bili Kristijan Golubović, Milica Kemez i Mina Vrbaški. Pušten je viod prilog o odnosu Kristine Spalević, Milana Jankovića Čorbe i Kristijana, a zatim je žestoki momak otkrio šta je presudilo da ozvaniči vezu.

- Prećutno si prešao peko nekih stvari, nije izgledalo da ti je prijatno - rekao je voditelj Milan Miloešević.

- U toj fazi sam vagao da li ću bit sa Kristinom, video sam da me >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je lagala za neke stvari. Hteo sam da se postepeno zaljubi u mene, bude priznata, a ne da bude banalno i sirovo. Na momente je lomila moju ideju lošim ponašanjem, te Car, te Čorba. Bio sam u dilemi da li da se prepustim toj vezi i da je priznam. Vremenom sam želeo da je upoznam kao čoveka, prijala mi je energetski kao osoba. Ta njena prošlost i njeni maniri, nisu joj davali da mi iskaže totalnu nameru i emociju i ja sam bio skeptičan, pa nisam hteo prema dokazinim prijateljima da priznam da sam u emociji i da želim da budem sa njom - rekao je Golubović.

- Šta je presudilo u odnsu sa Kristinom da ne želiš da se boriš za ženu? - pitao je voditelj.

- Ja sam hteo, ali sam bio svestan da Ivana ne može da pređe preko tih stvari da sam je javno prevario i ponizio i da nije fer da tražim oproštaj. Ona je meni rodila divno dete i proveli smo divnih 8 godina. Kod Kristine je presudilo što znam da kod Ivane nema nazad, a za nju znam da ima nade, ako joj se posvetim, da može da me prati eneregijom u stvarima koje ona i ja volimo beskrajno. Bio sam između dve vatre, da li će uspeti - rekao je on.

- Je l' misliš da si previše na značaju dao Čorbi? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Ne. Držao sam se Čorbe kao jedinog pravog prijatelja u pabu. On jeste bio jedini pravi prijatelj, i ako je pao na par testova. Mislio sam da šta god bude on neće mene spomenuti u nekom kontekstu negativno. Međutim, desilo se Janjuš, Kristina i sa Majom kad je bilo, pa čak i sa Teodorom. Ja sam za vezu sa Teodorom iz sve snage, jer je jako pristojna devojka i jako pozitivna za njegovo dalje življenje. Upotpunjuju se, ona je spora, a on brz. Msilim da su dobar par. Da li će njegov duh da nadjača njenu umernost, nisam siguran - dodao je Golubović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.