NIJE MOGAO DA ODOLI!  Ivana se slikala u PROVOKATIVNOM IZDANJU, pevač oduševljen IZNENADIO SVE REAKCIJOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2021, 17:39

NIJE MOGAO DA ODOLI! Ivana se slikala u PROVOKATIVNOM IZDANJU, pevač oduševljen IZNENADIO SVE REAKCIJOM!

Morao da odreaguje!

Devojke iz grupe Hurricane, koje su predstavljale Srbiju ove godine na pesmi Evrovizije, otputovale su na Zanzibar, kako bi se odmorile i napunile baterije za nove radne pobede koje ih očekuju.

Zgodne Uraganke redovno obaveštavaju svoje pratioce o tome kako im je na ovoj egzotičnoj destinaciji,  a brat Marije Šerifović, pevač Danijel Pavlović, objavio je fotografiju atraktivne Ivane Nikolić kako pozira na plaži u izazovnom kupaćem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Objavu dijeli Danijel Pavlović (@danijelpavlovic)

Ivana je pozirala u veoma provokativnoj pozi, a Danijel je pohvalio njen izugled i otkrio da nije mogao odoleti, pa je morao da objavi njenu fotografiju na svom Instagram profilu.

Pevačica na ovo nije ostala imuna, pa je ostavila svoj komentar ispod njegove objave.

- Koliko te volim, au! - napisala je Ivana ispod objavljene fotke na društvenoj mreži Instagram.

Objavu dijeli Danijel Pavlović (@danijelpavlovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.