NIJE MI PRIJATELJICA: Nakon što je Janjuš ZAPROSIO Marijanu, oglasila se Maja - ostala bez TEKSTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 18:26

"NIJE MI PRIJATELJICA": Nakon što je Janjuš ZAPROSIO Marijanu, oglasila se Maja - ostala bez TEKSTA

Bivše drugarice!

Marko Janjušević Janjuš i Marijana Zonjić se sve više zaljubljuju jedno u drugo. Danas je pao prvi poljubac, a košarkašu se očigledno žuri te je danas Zonjićevu i zaprosio.

Sve se dogodilo tokom rođendanske žurke Baneta Čolaka. Janjuš i Zonjićeva sedeli su zajedno, a potom ju je privukao sebi i strastveno poljubio.

Nakon poljupca Janjuš je pitao Zonjićevu da se uda za njega, ali da pre toga mora da se iživi, o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više možete da čitate klikom OVDE.

- Daj mi još dve šanse molim, te! Još da se malo iživim dok se ne oženim! Hoćeš da se udaš za mene? Malo da se iživim, pusti me. Ja da budem sa tobom, ti ne bi mogla da se smiriš. Najviše te gotivim u kući! Daj mi još dve šanse - govorio je košarkaš.

Povodom poljupca njenog bivšeg i devojke koja joj je, kako izgleda, bila drugarica do ovog momenta, i Maja se oglasila.

 - Ona nije moja drugarica, devojka je pokazala da nije moj prijatelj, njihov život njihova stvar. Imam vezu sa Carem i u te teme ne ulazim, iz poštovanja prema svom dečku ne komentarišem ništa vezano za Janjuša - rekla je Marinkovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.