NIJE ME ISPOŠTOVAO KAO MAJKU NJEGOVOG DETETA! Miljana otkrila šta se dešavalo na rođendanu malog Željka - Ivanu ovo neće oprostiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 07:51

"NIJE ME ISPOŠTOVAO KAO MAJKU NJEGOVOG DETETA!" Miljana otkrila šta se dešavalo na rođendanu malog Željka - Ivanu ovo neće oprostiti

Očekivala je da će se ponuditi da učestvuje u proslavi!

Darko Tanasijević je u emisiji "Narod pita" ugostio Ivana Dragića, Mikicu Bojanića, a onda im se u studiju pridružila i Miljana Kulić.  Ona je otkrila šta se dešavalo na rođendanu malog Željka i šta je zamerila Ivanu Marinkoviću.

- Dobro veče, jako mi je drago što sam došla i što sam tvoj gost. Drago mi je što je Bojanić ovde, kao i Dragić, kao da ste hteli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bude jedno harmonično veče - istakla je Miljana.

- Miljana, dugo se nismo videli. Svašta se desilo u ''Zadruzi'' dok ti nisi bila tu. Kako si? - upitao je Darko.

- Odlično sam, nadam se da se to vidi - istakla je Miljana.

- Proslavila si rođendan svog sina Željka pre dva dana, kako je sve to proteklo? - upitao je Darko.

- Bio je Ivan po prvi put na njegovom rođendanu. Bila sam euforična, plašila sam se da možda neće ni doći, ali je na kraju došao. Imala sam najbolju moguću nameru da ugostim Ivana kao oca svog deteta, a on je rekao da sam mu dosađivala - rekao je Miljana.

- Rekao je za ''Premijeru'' da ju je blokirao jer ga je taj dan zvala čestrdest puta - dodao je Darko.

- Ona njena nije uznemiravala, a on je to uradio iz hira - kazala je Miljana.

- Da li te je to zabolelo? - upitao je Darko.

- Ja se više neću s njim svađati, jer sve ovo radim zbog našeg sina Željka. Sve što mi smeta ću reći. Zvala sam ga jer sam Željku pričala da mu tata dolazi, jer nisam želela da se opet najavi, a da ne dođe - istakla je Ivana.

- Znali ste da se Željkov rođendan bliži, da li je i Ivan zajedno organizovao s vama to? Ko je isfinansirao sve? - upitao je Darko.

- Ovo je prvi rođendan koji smo zajendo slavili. Nije me ispoštovao kao majku. Nije do finansija, nije učestvovao u toku plaćanja. Nije me pitao da li mi nešto treba. Možda je mogao da me pita bar:''Da li ti treba?'' Samo me zanima princip, zbog čega nije. Meni alimentacija ne treba, ali bih srećna bila da me je pitao - rekla je Miljana.

- Ja sam od samog početka njemu govorio da bude dobar s Marijom, ali i sa Miljanom. On je meni u nedelju rekao da će doći u Novi Sad, jer je u četvrtak bio kod Miljane. Delovao je kao da je srećan - dodao je Mikica.

- Mogao je samo da me pita da li mi išta treba. Došao je na rođendan svog sina, a mene ništa nije pitao, jer ga ne zanima. Bilo je i lepših rođendana, ovaj je bio prelep, ali nije bio savršen - istakla je Miljana.

- Napravili ste Ivan i ti sliku sa Željkom. Kako se osećaš jer tvoj sin ima porodičnu fotografiju? - upitao je Darko.

- Porodična nije, jer nikad nismo bili porodica. Željko je nastao onda kad smo Ivan i ja bili u emotivnom odnosu. Ivan je govorio da me je verio gumenim prstenom, ali postoji dokaz da to nije tako - kazala je Miljana.

- Da li te boli to što je on predstavio tako da ga ne zanimaš i da se igrao sa tobom tada? - upitao je Darko.

- Jeste me zabolelo, ali je važno da ja znam istinu. Shvatila sam da želi da me omalovaži i ponizi kao ženu. Moja porodica i ja ćemo sve od sebe dati da Željko ide pravim putem. Jedna vaspitačica je rekla nije čest slučaj da dete bude toliko kulturno. Sve ću dati samo da bude uspešan i dobar čovek - kazala je Miljana.

- Dragiću, da li te je iznenadilo sve ono što je Miljana sad rekla? - upitao je Darko.

- Nije me ovo začudilo, ali mislim da je Ivan mogao da se ponudi da joj da neki novac - rekao je Dragić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.