NIJE MALA NAIVNA! Anđela sačekala upaljenu kameru, pa pokazala SVE OBLINE milionskom auditorijumu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:34

"NIJE MALA NAIVNA!" Anđela sačekala upaljenu kameru, pa pokazala SVE OBLINE milionskom auditorijumu

Kao od majke rođena!

Anđela Đuričić, koja je u centar skandala došlo zbog veze sa 22 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem, ne prestaje da zaprepašćuje javnost svojim ponašanjem.

Sva svoja moralna načela, koja je isticala u prvi plan, pala su u vodu kada se upustila u vezu sa oženjeni muškarcem, a onda i pred milionima imala intimne odnose sa njim. Spisak onoga što joj narod zamera, može se u nedogled nastaviti, ali zadrugarka sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurno zna kako da privuče pažnju.

Ona se sada pred kamerama skinula gola. Ukratko, ona se presvlačila u radionici i u momentu kada je shvatila da je kamera snima bez ikakvog blama gole grudi okrenula ka kameri.

- "Spremna je za Only Fans kad izađe iz Zadruge", "Lažna svetica", "To je ta moralna devojka iz Crne Gore", "Nije mala naivna" - su samo neki od komentara.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je čak i ljubavnicu Anđelu Đuričić prevario u "Zadruzi" sa starletom Majom Marinković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.