NIJE LUNA UKRALA TUĐEG MUŽA! Žestoka svađa Anabele i Ša usred EMISIJE - svi ZAPANJENI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE LUNA UKRALA TUĐEG MUŽA! Žestoka svađa Anabele i Ša usred EMISIJE - svi ZAPANJENI (VIDEO)

Reper je javno prozivao Lunu zbog veze sa oženjenim muškarcem.

Pevačica Anabela Atijas poslednjih šest meseci vodi tešku bitku sa svima onima koji napadaju nju i njenu ćerku Lunu Đogani, zbog toga što je u rijalitiju "Zadruga" ušla u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

ULTIMATIVNI SAVETI: Četiri koraka koji će učiniti da šminka na vašem licu izgleda besprekorno

Anabela se već mnogo puta oglašavala tim povodom, i svaki put je stajala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u odbranu svog deteta, ali u nekim situacijama izgleda da je sukob neizbežan. Ona je došla na snimanje emisije "Magazin In" koja će se emitovati sutra, a gost je bio i reper Nenad Aleksić Ša, koji je javno prozivao Lunu zbog toga što je uradila u rijalitiju.

SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA: Aleksandra Prijović PONOVO u zagrljaju Ljube Perućice?

Njih dvoje su se sve vreme u emisiji peckali, a zatim je Ša i konkretno rekao kako misli da Anabela ima nešto protiv njega pa ga napada.

Suprug Maje Berović NIJE ISPUNIO njena očekivanja? Ovako je protekao Dan žena u domu pevačice! (FOTO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.