NIJE LEKAR, A ĆERKI JE SPASILA ŽIVOT! Evo šta je po struci Marija Kulić - ostaćete bez teksta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 16:39

NIJE LEKAR, A ĆERKI JE SPASILA ŽIVOT! Evo šta je po struci Marija Kulić - ostaćete bez teksta!

Otkrila šta ih je zadesilo u bolnici!

Marija Kulić gostovala je jutros u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić na Pinku. Tom prilikom govorila je o zdravstvenom stanju svoje ćerke, Miljane Kulić, koja se trenutno nalazi u Kliničkom centru.

Marija je otkrila kroz šta je Miljana prošla po dolasku u bolnicu u Nišu. Niko od lekara joj nije verovao da je zaista loše, već su njene bolove pravdali time što se nedavno podvrgla operaciji smanjena želuca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Marija je bila uporna da doktori detaljno pregledaju njeno dete, a onda je ustanovljeno da joj pukla slezina.

- Njoj niko nije verovao da joj je loše. Ako su je gledali, svi znaju odakle je došla, imaju predrasude o rijaliti igračima. Mislili su da preuveličava i da od komarca pravi magarca. Onda su pričali da je imala intervenciju i da je normalno da je boli. Ona je imala simptome pucanja slezine tada kada smo se pojavili u bolnici, jer je imala bol u levom ramenu i bol ispod levog grudnog koša koji se širio ka nazad. Ja treba da idem hirurgu i da kažem: "Molim vas, ja sam dovela moje dete i trenutno ima problem sa slezinom". Da li ja to treba da pričam hirurgu kao majka? Ja nisam završila medicinsku školu nego pravno-birotehničku. Oni to shvataju kao da je to intervencija i da ona treba da ima bolove, pričaju to je pumpan vazduh, poremećeni su nervi. Nju se prelivali hladni znojevi, u nekim momentima je okretala oči i gubila pogled. Ne možeš da mi kažeš da je normalno da ima takve bolove - pričala je besno Marija.

BONUS VIDEO: MARIJA KULIĆ NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Psovala i VREĐALA! Jovana Jeremić se sukobila s njom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.