NIJE JOJ LAKO U CRIKVENICi - Aleks preživela pakao, razotrkrila ko su Carevi roditelji i kakvi su prema njoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 16:36

NIJE JOJ LAKO U CRIKVENICi - Aleks preživela pakao, razotrkrila ko su Carevi roditelji i kakvi su prema njoj

Sve ispričala.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić uživa sa svojim dečkom u njegovom rodnom gradu u Crikvenici.

Ona se uključila uživo u emisiju "Premijera vikend - specijal".

Pobednici je bila pakleno dok nije došla da ih upozna pošto nije znala kako će Carevi roditelji da reaguju na nju i njenu prošlost. Ipak, ispostavilo da su oni sasvim drugačiji nego što je strahovala..

Na samom početku razgovora, otkrili su kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutno i kako provode vreme na jadranskom primorju.

- Iskreno, sinoć smo bili na nekom rođendanu, pa smo malo umorni. Iskreno, oporavljamo se još, nismo se još vratili na fabrička podešavanja. Ovde je dosta mirno, lepo je, u Beogradu je ludilo, tako da se ovde oporavljamo, komentari su prelepi - rekla je aleks, te je Car na pitanje da li ima ljubomornih scena, odgovorio:

- Stvarno se dobro slažemo, slagali smo se i u rijalitiju, ali i napolju. Imam osećaj kao da smo godinama zajedno. Prvi put smo sinoć otišli među ljude, jer iskreno i u Beogradu i u Novom Sadu, gledamo filmove, ležimo, odmaramo se. Falilo nam je te samoće, da smo van kamera i ljudi. Ljubomore nema, jer smo 24 sata zajedno. Sva sreća nije naletela moja bivša devojka sinoć u Crikvenici, a da je naletela, ne bih rekao (smeh) - rekao je Car.

Sve je zanimalo kako su Filipovi roditelji, Milica i Franjo, prihvatili Aleks i kakvo mišljenje imaju o njihovom odnosu.- Ne bih ja puno pričala, ne bih mešala njegove u javni svet. Osećam se predivno, sve je onako kako mi je on pričao. To su divni ljudi, mama mu je super žena, otac, sestra, osećam se prijatno. Ja sam njemu pričala: "Kako ću ja kod tebe?! Ja sam stidljiva, biće mi glupo", ne, ništa mi nije glupo - rekla je Aleks.

Neko ko tokom njihovog boravka u rijalitiju nije bio za njihovu vezu jeste svakako Aleksandrina majka, Slovenka Lola Nikolić, te je ovom prilikom pobednica Zadruge 6 otkrila kakav stav ima sada.

- Pozdrav za mamu, sigurno gleda. Iskrena da budem, nekako je spustila loptu i kada sam krenula sa Filipom za Hrvatsku rekla mi je da mu kažem da me čuva i da se ne svađamo, čak ga je u par poziva pozdravila, tako da smo na dobrom putu - otkrila je Aleks, te je Car istakao da se neće nametati u dokazivanju Slovenki, već će pustiti da vreme učini svoje:

- Ja sam rekao po izlasku iz rijalitija da će vremenom žena videti kakav je naš odnos, kako se ja ophodim prema njoj, neće imati razloga da ne prihvati i pređe preko nekih stvari koje su bile loše, da ne bude skeptična i da nam priliku. Mislim da nećemo imati nikakav problem, jednostavno nam je lepo. To je ono što nas čini srećnim. Neću se nametati ženi po svaku cenu, neka vreme pokaže. Vreme je najveći pokazatelj svega - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.