NIJE JOJ LAKO! Kada je čula šta je Marko imao da joj poruči, LUNA SE SLOMILA I URADILA OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 00:42

NIJE JOJ LAKO! Kada je čula šta je Marko imao da joj poruči, LUNA SE SLOMILA I URADILA OVO! (FOTO)

Broji dane...

Luna Đogani je juče nasputila najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu 3" i sada uživa sa svojom sestrom i prijateljima, dok je u rijalitiju ostavila dečka Marka Miljkovića, oca Gagija Đoganija i majku Anabelu Atijas.

Miljković je ove večeri čim je počela emisija "Pitanja gledalaca" imao važnu poruku za Lunu te joj je poručio da je voli i da će njihova ljubav preživeti sve prepreke.

Zbog toga je i Đoganijeva imala potrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se oglasi, pa je na svom Instagram storiju podelila njihove zajedničke slike iz Zadruge i napisala:

- Još devet dana!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.