NIJE JOJ DOBRO! Sinoć je plakala pred celom Zadrugom, a danas? Bulji u prazno, oči pune suza! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE JOJ DOBRO! Sinoć je plakala pred celom Zadrugom, a danas? Bulji u prazno, oči pune suza! (VIDEO)

Uništio ju je.

Zadrugari se, kao i svakog jutra, danas bude uz taktove poznatih domaćih hitova.

 Budno oko kamera u velelepnoj kući snimile su reakciju prilikom buđenja Milice Kemez, koja je sinoć imala ne tako prijatnu situaciju tokom emisije "Gledanje snimaka".

Filip Đukić, u kojeg je Milica zaljubljena, ne samo da se pomirio sa bivšom devojkom Ivanom Šopić, već je prokomentarisao da je njegova veza sa Kemezovom bila sprdnja, posle čega Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plakala i histerisala pred celom "Zadrugom".

Sudeći po Miličinim reakcijama tokom buđenja, Filipov komentar ju je i te kako pogodio, pa se ovog jutra probudila vidno utučena.

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.