NIJE JE SILOVALA CRKVA, NEGO POJEDINAC! Viki je ZLOSTAVLJANA SA 12 GODINA, a sad ponovo PROŽIVLJAVA TRAUMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 10:38

"NIJE JE SILOVALA CRKVA, NEGO POJEDINAC!" Viki je ZLOSTAVLJANA SA 12 GODINA, a sad ponovo PROŽIVLJAVA TRAUMU

"Neću da je gledam ovakvu!"

Nakon što je Bane Čolak izabrao Filipa Cara i Sandru Čaprić za svoje potrčke i Saleta Luksa za omiljenog, voditelj Milan Milošević započeo je ''Pretres nedelje''.

Prva tema je bolna ispovest Viktorije Mitrović o tome kako je seksualno zlostavljao sveštenik u crkvenom dvorištu.

- Viktorija je devojka koja je sa 12 godina silovana od strane sveštenog lica u dvorištu crkve. Mislim da ne postoji osoba koja te noći nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plakala. Svi me znate i kako podnosim takve priče. Drago mi je što nisam ja bio prve noći da pričam sa njom - rekao je Milan, pa je nastavio:

- Prošlo je nekoliko večeri od kako je Viktorija ispričala Darku Tanasijeviću sve. Ja se nadam da ste svesni kroz šta je ona sve prošla? - upitao je Milan, pa je reč dao Stefanu Kariću koji je rekao:

- To je baš bilo katastrofa. Da je bio film, prekinuo bih da je išla takva scena. Nezahvalno je komentarisati to, bitno je da je ona ostala normalna posle svega - rekao je Karić.

- Ja ću vam reći da sam video njenu sliku, kako je izgledala sa 12 godina - rekao je Milan, što je rasplakalo Viktoriju, pa se Miki tom prilikom ubacio:

- Viki nije drugačija i nije kriva za to što joj se desilo. Treba da se naglasi da nju nije silovala crkva nego pojedinac - rekao je Miki.

- Neko mora imati nadzor nad takvim ljudima koji imaju kontakt sa decom - rekao je Car.

- Neću da je gledam ovakvu. Hoću da je vidim da se smeje, da se posvađam sa njom - rekao je Miki.

- Ovo nije slučajno što je sa nama. Ona će mene uvek imati za prijatelja, brata - ustao je i rekao Đole Kralj.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.