NIJE IZDRŽAO, Marko Miljković uživo OŠURIO po Slobi Radanoviću! Luna podržala OVE reči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IZDRŽAO, Marko Miljković uživo OŠURIO po Slobi Radanoviću! Luna podržala OVE reči!

Sve je jasno!

Marko Miljković trenutno je jedan od najaktuelnijih učesnika rijaliti programa "Zadruga", a tome je zasigurno i doprinela njegova veza sa Lunom Đogani. Njih dvoje gostovali su u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković, zajedno sa Draganom Mitar, Suzanom Perović i Mikijem Đuričićem.

Lunino učešće u prethodnoj "Zadruzi" definitivno je obeležila veza sa pevačem Slobodanom Radanovićem sa kojim je u rijalitiju i raskinula. Ona je sada uplovila u romatičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << avanturu sa Miljkovićem, koji je kratko prokomentarisao njenog bivšeg dečka, Slobu. Na pitanje voditeljke kako bi reagovao kada bi se negde sreli, Marko je rekao:

- Dobar dan i doviđenja. Mi nikada nismo bili u specijalno dobrim odnosima. On i ja nemamo nikakvih zajedničkih tema, apsolutno. Totalno smo dva različita sveta. Upoznao sam ga i kroz neka njegova dela - ispričao je Miljković.

Da li će i kako Sloba reagovati na ove komentare, ostaje nam da vidimo. Ono što zasigurno stoji je to da je Luna u vezi sa Markom srećnija i ispunjenija, što je i sama priznala u emisiji.

ZBOGOM PAMETI! Zgodna srpska manekenka snimila S*KSI SNIMAK ispod tuša! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.