NIJE ISPUNIO ŽELJU SVOJE MAJKE ZA ŽIVOTA - Dobrivoje o detinjstvu: Negovala me je sa suzom u licu..

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 18:23

NIJE ISPUNIO ŽELJU SVOJE MAJKE ZA ŽIVOTA - Dobrivoje o detinjstvu: "Negovala me je sa suzom u licu.."

Pretužno...

Dobrivoje Topalović je rođen 21. septembra 1944. godine na malu Gospojinu, u selu Preljina kod Čačka, a preminuo je danas od teške bolesti, što je potvrdila pevačica Snežana Đurišić za domaće medije. Ona je ispričala da je preminuo od karcinoma.

U Preljini je odrastao i završio osnovnu školu, a u Čačku tehničku školu, smer mašinski. Nakon završene srednje škole, radio je u preduzeću "Cer" nepunih dva meseca. U Beogradu je upisao višu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tehničku ali je nakon dve godine izgubio pravo na dalje studiranje. Velika želja njegove majke je bila da joj sin bude inženjer. Kasnije je Dobrivoje pesmu Dobrice Erića "Gajila me majka kraj fenjera, negovala sa suzom u licu, želela je sina inženjera, a dobila lutalicu..." posvetio majci. Pevačku karijeru započeo je u kulturno-umetničkom društvu u Čačku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.