NIJE ISPUNIO OČINSKU DUŽNOST! Ivan prevario Kuliće: Zaboravio na OBEĆANJE koje je dao sinu - Željko tužan?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 21:32

NIJE ISPUNIO OČINSKU DUŽNOST! Ivan prevario Kuliće: Zaboravio na OBEĆANJE koje je dao sinu - Željko tužan?!

Planira da ispravi grešku?

Nakon prvog susreta sa svojim sinom u rijalitiju "Zadruga", Ivan Marinković koristi sve češće popodnevno vreme kako bi bio sa malim Željkom Kulićem.

Posle obavljenog zadatka Velikog šefa, gde su zadrugari morali da biraju najperfidniju osobu u Beloj kući, Ivan se zaputio do apartmana gde ga je čekao Željko.

Željko je imao plastičnu pušku u ruci, te se pravio da puca u Ivana, dok je Marinković glumio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je upucan, što je Željku bilo jako intresantno.

Njih dvojica su se igrali po dvorištu Bele kuće i svaki trenutak zajedno provodili kvalitetno.

Ono što je zanimljivo jeste to da Ivan ni danas nije uručio paketić svom sinu, koji su mu Kulićke već naručile.

Podsetimo, jedna od glavnih stvari koje je sinoć Marija zamerila Ivanu jeste to što nije dao svom sinu nikakav poklon, dok je sa druge strane Ivan izjavio da želi da sve ide spontano i da neće precizirati kad će šta uraditi ili dati malom Željku.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.