KAO PRESLIKANI! Niko nije znao da je ovaj PEVAČ BRAT Jelene Tomašević, imaju jednu zajedničku fotografiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 06:50

KAO PRESLIKANI! Niko nije znao da je ovaj PEVAČ BRAT Jelene Tomašević, imaju jednu zajedničku fotografiju (FOTO)

Malo ko je znao da je ovo njen brat!

Malo ko zna da je da je brat naše pevačice Jelene Tomašević vrlo talentovan za muziku i da je i on takođe pevač.

Međutim, za razliku od svoje poznate sestre Jelene, Darko Tomašević ne voli da se eksponira u javnosti.

Jelena mu je najveća podrška, kao i on njoj.  Njegova želja je da ostane nepoznat javnosti, što je Jelena poštovala sve do nedavno.

Nije se moglo čak ni znati kako on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda. Poseban povod učinio je da Jelena napravi izuzetak i sliku sa Darkom podeli na društvene mreže.

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official)

Naime, Darku je bio rođendan, a pevačica je  na "Instagramu" objavila fotografiju u njegovom zagrljaju. Usledili su komentari koliko je Darko zgodan, ali i koliko on i Jelena liče.

Osim likom brat i sestra slični su i po stilu života. Oboje su porodični ljudi, kojima su emotivni partneri i deca u fokusu, a malo šta kada su u njihovom zagrljaju može da ih poremeti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.