NIJE GA PREBOLELA NJEGA NE SMEŠ DA MI DIRAŠ! Paula KRVNIČKI NASRNULA na Frana Imala sam devet godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 22:51

NIJE GA PREBOLELA "NJEGA NE SMEŠ DA MI DIRAŠ!" Paula KRVNIČKI NASRNULA na Frana "Imala sam devet godina!"

Žestoki okršaj bivšeg para.

Na sinoćnoj "Igri istine" došlo je do nekoliko haosa između Paule Hublin i Frana Pujasa, koji su se svađali zbog toga što joj je on zamerio na prisnosti sa ljudima koji su joj se ranije dopadali i sa kojima je bila, a koji su se vređali.

Fran je izgoreo zbog toga što je Paula dobra sa Anđelom Rankovićem i Milanom Jankovićem Čorbom.

Najveći haos nastao je kada je Fran Pauli pomenuo njenog bivšeg dečka koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je preminuo, zbog čega je Hublinova skočila i nasrnula na njega u prostoriji za pušenje.

- Kune se u bivšeg dečka - govorio je Fran.

- Imala sam 9 godina, moj bivši dečko... To mi je bio najbolji jedini prijatelj, ne možeš me dirati u to, sto puta sam ti rekla! - plakala je Paula.

Fran ju je dirnuo u bolnu tačku. Ante Karlović bio je Paulin prijatelj, koji je preminuo nakon što je izgubio borbu sa opakom bolešću.

Dok nije preminuo od raka, Paula ga je posećivala svaki dan u bolnici. Na svom Fejsbuk profilu se od njega oprostila 2016. godine crno-belom fotografijom, ispod koje je napisala: "Srce moje, počivaj u miru".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.