NIJE EMITOVANO SVE! KAMERA NE MOŽE DA UHVATI... Aleks otkrila celu istinu - šta se desilo u hotelu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 16:20

"NIJE EMITOVANO SVE! KAMERA NE MOŽE DA UHVATI..." Aleks otkrila celu istinu - šta se desilo u hotelu!

"On uvek priča u šiframa..."

Aleksandra Nikolić i Mišel Gvozdenović su razgovarali u pabu. Zadrugarka je progovorila o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem i otkrila šta se dešavalo sa njim u hotelu, tokom njihove prve bračne noći, nakon svadbe u "Zadruzi".

Nakon što ju je Mišel kritikovao zbog toga što je ušla u vezu sa muškarcem koji ima čudne i nerazjašnjene odnose sa bivšom devojkom, sa kojom se više puta mirio, on je dodao i da se, po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimku iz hotela, činilo da je Aleksandra u tim trenucima želela Janjuša.

- On je meni prvi stavio ruku, a ja sam je sklonila. A on je tada promrmljao: Je l' moguće? On priča sebi u bradu i u šiframa, stalno, pa posle ispadne da ja njega jurim, molim. Ne može da zabeleži kamera sve! - rekla je Aleks.

- Ma da nije bilo kamera, vi biste svašta radili - govorio je Mišel.

- Ma daj molim te, vidi se kako se šta dešava - rekla je Aleks.

- Nisi smela to sebi da dozvoli - dodao je Mišel.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJA PROGOVORILA O BEBI SA JANJUŠEM Voditelj iznenađen: "Šta ti se desilo?!" Marinkovićeva - Sramota me je da pričam o tome...

Izvor: Blic, 19.Apr.2021

Maja Marinković sinoć je u intervjuu sa voditeljem Milanom Miloševićem govorila o svim turbulencijama u odnosu sa Aleksandrom Nikolić i Markom Janjuševićem Janjušem, ali i otkrila da li ona i njen dečko rade na bebi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.