NIJE DOBRO! IMA UPALU MOZGA! - Isplivali stravični detalji o noći kada mu je pozlilo: Nije mogao ni moj prst da stisne!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 15:39

NIJE DOBRO! IMA UPALU MOZGA! - Isplivali stravični detalji o noći kada mu je pozlilo: "Nije mogao ni moj prst da stisne!"

"Nije dobro izgledao!"

Učesnik šeste sezone Zadruge, Marko Kocić, Marko DNK, koji je sa svojom suprugom, Divnom Kocić, ušao u šestu sezonu, morao je da napusti rijaliti zbog zdravstvenog stanja.

Produkcija se oglasila pismenim saopštenjem, da će Marko biti kod kuće, te da se, za sad, neće vraćati u rijaliti o ČEMU SMO DETALJNIJE PISALI OVDE.

Međutim, nakon što je Marko izašao, zadrugari su komentarisali kako mu nije bilo dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Miljan Vračević, koji u spoljnom svetu radi kao vozač Hitne pomoći, bio je ubeđen da Kocić ima "upalu mozga" te d aje pokazao sve simptome toga, budući da, kako kaže, nije mogao ni ruku da mu stisne:

- Misliš da ima neku bolest? - pitao je Car.

- Ma sigurno ima neku upalu, sto posto, ja mu dao prst da mi stegne, ne može da stegne - rekao je Miljan.

- Druže, kad je zdrav on može da ti iščupa ruku iz ramena. Ja mu dao prst, on ne može da stegne, čovek.

- Pa šta misliš da je? - pitao je Bojan Simić.

- Ma, upala, neka upala mozga, nešto sigurno. U bonici je on sigurno.

- Nije dobro izgledao, oči mu se, prevrnuo očima - rekao je Car.

- On jeste prehlađen, nije njemu čista glava, ima on nešto na glavi - rekao je Miljan.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.