NIJE BITNO ŠTA SE KAŽE, NEGO KOJA JE NAMERA: Milica opasno zamerila Čolaku što joj je dao NAJMANJI BUDŽET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE BITNO ŠTA SE KAŽE, NEGO KOJA JE NAMERA: Milica opasno zamerila Čolaku što joj je dao NAJMANJI BUDŽET!

Nije htela da prećuti.

I Milica Kemez je želela da prokomentariše raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka. Podsetimo, Čolak je njoj dao najmanji budžet jer je dva puta Erminu Pašović nazvala Ermina Čolak, nakon što su raskinuli vezu i on uplovio u ljubavne vode sa Ivanom Krunić.

- Želim pre svega da čestitam svima Badnji dan, da u miru dočekaju Božić. Nisam ti to rekla za neku tamo N.N. osobu, nego za osobu koja je ušla zbog tebe u rijaliti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojom si ti bio u vezi, koju si ti prevario. BIla je "Zadrugovizija", ona je trebalo da bude u ulozi s*ksi sobarica. Izletelo mi je to da ti neće biti dobro kad vidiš Erminu, posle sam se izvinila i Ivani i tebi. Od tad je prošlo dosta vremena. Nije bitno šta se kaže, nego koja je namera. Meni nije bila namera da te uvredim. Ti si meni ovde rekao Milica Marinković, a on mi je drug - kritikovala je Milica.

- Da li bi te uvredilo da sam rekao Milica Đukić? - upitao je Bane.

- Ne bi, jer sam bila sa njim u vezi. Ja sam neko ovde ko ovde čisti za vama, ja više neću da čistim. Smatram da ako čistim štroku iza 50 ljudi, da treba bar srednji budžet da dobijem. Rođen si u Beloj Crkvi, gde sam ja živela. Iskreno sam ti se od srca izvinila, nadam se da to nećeš u daljim situacijama da mi zameraš - nastavila je Kemezova.

- Nisam želeo da te uvredim to za Boru, to je bila neka pozitivna srdnja - pravdao se Bane.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"ONA JE ISFRUSTRIRANA" Vuk Mob odgovorio na prozivke Natalije Trik Fx! "Hvala joj što me je napravila" (VIDEO) 

ODVRATNO JE ONO ŠTO RADE! Tek što je izašao, Sani progovorio o dešavanjima u Zadruzi! Ogoljeno ISKRENO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.