NIJE BIRALA REČI: Marija bez trunke KAJANJA osula paljbu po Miljani - Ja bih se STIDELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE BIRALA REČI: Marija bez trunke KAJANJA osula paljbu po Miljani - Ja bih se STIDELA! (VIDEO)

Svaki dan sve veći haos!

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" sinoć su igrali "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Vladimir Adžić je upitao Maju Marinković da li veruje Mini Vrbaški da će Vladimir Tomović ponoviti scenario Marka Miljkovića iz "Zadruge 2" kada su vodili ljubav, a potom je ostavio.

- Rekla sam da ne verujem ni njemu, a ni njoj, ali naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ću da verujem njemu više, jer sam bolja sa njim. Prokomentarisala sam da mi je čudno i da to nije istina, klela se u rođenog brata. Ako je on to rekao, njemu na dušu! Ja nijednu reč lošu za njega nisam rekla - objasnila je Marinkovićeva.

Nakon odgovora, Maja je pitala Mariju Kulić da li strahuje da će se njena ćerka Miljana Kulić pomiriti sa Lazarom Čolićem Zolom, kao i šta bi uradila ako se to desi.

- Ne verujem joj 100%, ali ako bi pogazila kletvu svom "zlatokosom", pokazala bi svima ko joj je bitniji. Ako se bude odlučila za Zolu iz Dervente, ja bih se onda stidela... Tada, ne znam kako bih odreagovala, razmišljala bih da li bih mogla da ne budem gruba prema njoj. Niko je nije terao da se kune, znam da joj nije lako, malo vremena je prošlo - objasnila je Kulićka.

Marija je pitala Miljanu kakvo mišljenje je imala o Marku Janjušeiću po završetku "Zadruge 2".

- Nisam imala nikakavo mišljenje o njemu nakon prve "Zadruge", Čudilo me to što je provodio vreme u krevetu druge devojke kada nije slobodan - rekla je Miljana.

- Nisi imala mišljenje iako je oženjen ležao po tuđim krevetima? - pitala je Marija, ali je dobila isti odgovor.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.