NIJE BILO POTREBE DA DOLAZI! Kija posle operacije - prvo ugledala Slobu, pa OVAKO reagovala! VELIKI ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE BILO POTREBE DA DOLAZI! Kija posle operacije - prvo ugledala Slobu, pa OVAKO reagovala! VELIKI ŠOK

Nije se nadala da će je on prvi posetiti?!

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar, juče je operisala tumor na dojci. Kako kaže, sve je prošlo u najboljem redu, a nju je danas dok se oporavljala posetio i bivši suprug Slobodan Radanović.

Slobodan je za naš portal otkrio:

- Posetio sam Kiju odmah posle operacije. Hvala bogu sve je u redu. Naš susret je protekao super, ali sa mnom je bio i menadžer pa pitajte i njega (smeh). Kristina je vedra, nasmejana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne sumnjam da ce se oporaviti - rekao je Radanović.

Međutim, Kristina se po napuštanju bolnice oglasila u lajvu na Instagramu, kada je opisala kako je protekao njihov susret:

- Dolazak Slobodana i njegovog menadžera u bolnicu me je iznenadio, u trenutku kada su došli ja sam spavala... Samo sam se iznenada probudila i videla njih u sobi. Šta da kažem, osim hvala na poseti, ali zaista nije bilo potrebe da bilo ko dolazi - rekla je ravnim glasom Kristina.

Verujemo da je Kockarevoj ipak drago što je bivši muž bio uz nju i u ovom trenutku, a njoj želimo brz oporavak.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.