NIČIM IZAZVAN: Biković uvredio Jelisavetu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIČIM IZAZVAN: Biković uvredio Jelisavetu? (FOTO)

Ovo od njega niko nije očekivao.

Glumac Miloš Biković i njegova koleginica Jelisaveta Orašanin važe za dobre prijatelje što dokazuje i činjenica da je glumac bio gost na Jelisavetinom venčanju sa košarkašem Milošem Teodosićem.

U periodu kada je glumica raskinula vezu sa Vukom Kostićem, spekulisalo se da Miloš i Jelisaveta imaju nešto više od prijateljstva, međutim oni to nikada nisu želeli da komentarišu.

Jeste li čuli KAKO Rada Manojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča engleski?

Biković se uključio u Jelisavetin lajv prenos na Instagramu, pa joj je ostavio par poruka, a jedna od njih je bila "uvredljiva".

"Užasna si", napisao je on.

Nije sigurno da li je reč o nekakvoj šali, i da li je ovim Jelisaveta bila stvarno uvređena, ali ovaj detalj iz njihove prepiske dospeo je u javnost i zaintrigirao njihove obožavaoce.

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Sep 2, 2016 at 3:36pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miloš Biković poručio Jelisaveti Orašanin: Užasna si! FOTO

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2017

Miloš Biković poznat je kao neko ko voli da se šali, te je ovoga puta odlučio da se oglasi nakon što je njegova koleginica, ali i dobra prijateljica Jelisaveta Orašanin se oglasila lajv na Instagramu...Naš mladi i popularni glumac, koji sve više osvaja svetsko tržište, veoma je vezan za svoju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.