NI U SNU NE BISTE POGODILI: Sajsi MC je ćerka poznatog srpskog pevača, evo i kog! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI U SNU NE BISTE POGODILI: Sajsi MC je ćerka poznatog srpskog pevača, evo i kog! (VIDEO)

Popularna reperka, kad je muzički stil u pitanju, nije nimalo povukla na oca.

Nije čudo što je Sajsi MC završila sa mikrofonom u ruci pošto potiče iz muzičke porodice, mada, stilski, nije nimalo povukla na svog oca, poznatog u rokenrol krugovima.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Slavna srpska pevačica je SESTRA Bore Đorđevića! (VIDEO)

Otac popularne pevačice je legendarni Jovan Rašić, prvi pevač čuvenog benda "Generacija 5". Ovaj Zaječarac je bio deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << originalne postave grupe nastale 1977, međutim, bend je napustio već krajem sedamdesetih, kada ga je nasledio mnogo poznatiji Goran Milošević.

Pročitajte i:

Rašić je tada postao stomatolog, i tim poslom se bavio sve do penzije. Muzici se vraćao samo povremeno, ali ne u profesionalnom smislu.

DEJAN CUKIĆ: Bitlsi su trajali baš koliko treba, istrajnost Stonsa je fascinantna (FOTO, VIDEO)

Podsetimo se njegovog glasa i prvog velikog hita "Generacije 5":

A evo kako sada peva gospodin Rašić:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.